120628 Nör man vaken på fel e’ si’i

Nör man vaken på fel e’ si’i! (När man vaknar på fel sida) Iband känner man redan när man vaknar att det inte kommer att bli någon bra dag. Man känner orosmolnen vid horisonten redan innan man sätter fötterna i golvet.

Imorse fick jag en sådan känsla vilket skulle visa sig att den infriades. Jag satte som vanligt på bryggaren för att få mitt morgonkaffe innan morgonpromenaden. Fixade lite medan hundarna åt sin frukost och sedan bar det av. Efter ca 100 m kom jag på… morgonkaffet, det glömde jag! Inte konstigt att man kände sig så trött!

Hundarna får alltid börja promenaden med att gå i koppel och har ett bestämt stopp där de gör sin morgontoalett. Idag när det fick fri-kommandot drog de som en avlöning ut i skogen. Inkallningssignal och de kom tack och lov tillbaka. Gjorde ett nytt försök med samma resultat. Hmmm… det blev fotgående ett bra tag till. När vi så var på hemväg från vår runda upptäckte jag att snälla, söta, rara Greta hade rullat sig i något smaskigt…

Dagens fundering är: Hur kan man, redan när man öppnar ögonen på morgonen, känna på sig att det inte kommer att bli någon bra dag? Man skulle ju kunna tro att bara för att man får den känslan så påverkar man händelseförloppet men jag tror inte att det är så enkelt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =