120627 Iblann bare schläppe!

Iblann bare schläppe! Ibland bara släpper det, det som har gått och tyngt ner tillvaron. Jag har sedan före jul gått och haft problem med kroppen. Tack vare min allra bästa ängel i omgivningen, Jessica Massör, har jag ändå lyckats hålla mej på benen och sköta mina två jobb. Det som tyvärr har blivit lidande är allting hemmavid som absolut inte måste göras.

Efter många om och men fick jag komma till läkare och få lite bättre medicin och kom även på lite egna lösningar på problemet så har det hela nu vänt. Helt plötsligt både kan, orkar och vill jag! Allt går lätt som en dans och humöret stiger.

Så dagens fundering är denna: Är det för att man ska uppskatta att man kan sköta vardagssysslorna som man drabbas av allehanda problem? Hur som helst, idag njuter jag av livet. Det känns faktiskt riktigt hoppfullt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 10 =