120722 De’ e’ bare å passpå å njuut!

Ibland känns allt bara helt okey. Då är det väl bara att passa på att njuta, eller hur? Hann städa huset fredag/lördag och hade en bra träning av flitig liten Piga på eftermiddagen i går(lördag) och trots lite dramatik (se www.gretagarbo.blogg.se) så var det en dag som jag känner att jag kan vara riktigt nöjd med.

Idag när jag vaknade konstaterade jag att: Ja men det är ju bara söndag, inget jäkt för att jag ska iväg och jobba och just nu har jag att välja på att vara duktig och göra en hel del som jag ligger efter med eller bara njuta av söndagsfriden och livet. Jag tror faktiskt att jag gör det senare! 

Idag har jag inte ens en funderig så även den tar jag ledigt ifrån. Önskar också er en riktigt lat och solig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tre =