120703 E’n rektu’n skitsak…

Dagens fundering är en riktig ”skitsak”. Jag städar för det mesta på tre olika ställen. Ett är en mycket kvinnodomenerad arbetsplats och de andra två är mansdominerade. I mina arbetsuppgifter ingår förstås att även städa toaletterna och min fundering är över herrarnas ”skitvanor”.

På damernas toaletter är det oftast mycket rent och prydligt men på herrarnas…. Det finns ”skitspår” t o m på insidan ringen, på översta kanten på toaletten o s v. Vad jag undrar över är: HUR BÄR DE SIG ÅT? Hur kan man ”skita uppåt”? Man sitter ju på ringen och det borde ju falla neråt, inte uppåt. Är det någon som vet?

En reaktion på ”120703 E’n rektu’n skitsak…”

  1. ler Jag har ofta funderat på samma sak då jag arbetade inom städ. Tyckte även ganska synd om alla dessa män som var så trötta så de måste luta sig med ena handen mot väggen ovanför toastolen. Det var ALLTID flrea svarta handavtryck på väggen…. de stackarna måste vara slutkörda eftersom de inte orkade stå rakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + tio =