120701 Je vill men je hinn’ i’t…

Jag vill men hinner inte är min återkommande ursäkt nu för tiden. En ursäkt som jag tror att många tar till oavsett om det är sant eller inte. Det mesta handlar om prioriteringar. Var jag än tittar mej omkring här hemma så hittar jag saker som skulle ha varit gjort. Ändå hinner jag med att träna lite hund, starta på prov, sitta vid datorn och någon gång då och då, titta på TV eller umgås med vänner. 

Alltså är det inte riktigt sanning när jag säger att jag inte hinner… Har jag prioritera annorlunda så har jag i alla fall hunnit med en hel del av det andra. Hur jag sedan själsligt har mått är en annan sak men som sagt var, det mesta hänger på prioritering.

Dagens fundering är således: Varför säger man att man inte hinner? Försöker man lura sig själv? Försöker man lura någn annan? Har man svårt att säga till sig själv (eller till någon annan om man har blivit tillfrågad om något) att ”Jag vill inte, något annat är viktigare för mej!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =