150328 Svederkäringa har flugit till Blåkulla! Ny bas över tangenterna är Huskorset!

Ja idag vinkade jag adjö till Svederkäringa som har hållit i trådarna när det gäller denna blogg (som nu har bytt både namn och adress). Inte kunde jag flytta med de tidigare inläggen heller men skam den som ger sig. Ska kolla lite mer för det vore lite synd att tappa allt.

Det har varit lite bråda dagar nu ett tag. Januari och februari brukar ju vara årets längsta och tristaste månader men de svischade bara förbi liksom nu mars månad som ju är strax slut.

Veckan som kommer är också i stort sett fullbokat. Måndag måste jag städa färdigt till Påsk. Tisdag är det massage och lite annat smått och gott. Sedan är vi bjudna på middag på kvällen. Onsdag tänkte jag fixa med lite mat och packa lite då vi ska åka ner till Dalarna några dagar. Thord ska på Balansskola på torsdag fm så jag hämtar upp honom där och så åker vi.

Nästa helg börjar också Samträningarna på allvar men vi har fått ett bakslag på vädret. Snö, dryga decimetern och mera ska det visst komma i morgon. Då hjälper föga att det var soligt och töväder idag. Det blev riktigt fint väder och jag filmade lite bara för att höra ljudet av takdropp och fågelkvitter.

 

http://media.huskorset.blogg.profinus.z.se/2015/03/mars1.wmv

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tio =